Baddräkt eller bikini till USA ? | The Sunshine in My Life
rita

The Sunshine in My Life

Annons

Baddräkt eller bikini till USA ?

Idag har jag tagit fram mina baddräkter och bikinis och testa några jag tänkte ta med mig som jag känner mig bekväm i, efter födseln så ser inte min kropp ut som innan bristningar och lite överflödet hud kämpar jag fortfarande att få bort men allt kanske inte kommer försvinner det är en del av kroppens förändring under en graviditet för flesta 🙂 🙁 .

Men jag vet inte om jag skulle vilja bära bikini nu när jag åker till USA 🙁 så tror det får bli baddräkter och jag hittade denna fina som min sambo sa ;den måste du ju bara ha med dig 😀 hahah sen matchar jag med en scarf som jag fått av min vän som heter Nima. Vi får se vilka baddräkter som får åka med till USA.

Bild på mig i rastbaddräkten 😀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rita

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats