För ett år sen | The Sunshine in My Life
rita

The Sunshine in My Life

Annons

För ett år sen

Kom hem för en timma sedan jag och Kayla följde med Rebbi till Matilda blev bjuden på god mat och super trevligt sällskap.

Nu sitter jag i soffan och kollade på klockan och exakt vi 00:00 var jag på sjukhuset och väntade min underbara dotter Kayla. Det har gått 1 år sen hon var i magen på väg ut MY GOOOOD. Jag kommer ihåg nästan allt som hände och jag vill spola tillbaka tiden ibland. Hade en väldigt bra förlossning det gick väldigt smidigt och rätt fort tycker jag så mer bebisar i framtiden kommer det blir:). Men just nu vill jag fokusera på min dotter och att hon ska få hennes tid att njuta av. Jag har inte delat med mig av min förlossnings berättelse här i bloggen ännu vill ni veta hur min förlossning var?

Ni som är inne och kikar här vill ni höra min förlossnings berättelse eller vill ni vet nått om mig? skriv så delar jag med mig av det mesta:)

Nu ligger min prinsessa och sover oxh i morgon bitti blir det sång och frukost på sängen:). Min stora tjej happy birthday på din dag❤️

20140219-000806.jpg

20140219-000915.jpg20140219-001002.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rita

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats