God Morgon Torsdag | The Sunshine in My Life
rita

The Sunshine in My Life

Annons

God Morgon Torsdag

Vakna upp av att Kay satt upp i hennes säng och sjöng hahaha det är det bästa på morgonen med en liten sång fågel. Idag blev det frukost hemma då det har frukost mellan 7-8:00 på dagis , vi kom när det skulle gå ut och leka. När jag lämnade av henne till en av pedagogerna så blev hon lite ledsen men sen gick det över väldigt fort hörde jag jag han öppna dörren och då slutade hon gråta :), hon är så duktig att hon snart klarat hennes första vecka av förkolna :D.

Nu sitter jag och äter frulle sen funderar jag på om jag ska åka in och träna, dock är jag lite tjock i halsen så vågar nog inte träna allt för mycket men vi får se hur det blir om en stund. Hur ser er morgon ut?

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
rita

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats